Windows 7 Full Indir (32 Bit/64 Bit Download Ve Crack Programı)


Windows 7 full indir (32 bit/64 bit download ve crack programı)

Mr arkadaşlar bu makalemizde sizlere internette download linklerini Microsoft web sitesi dışında (ki onlarda demo versiyondur) kolay kolay bulamayacağınız gerçek “Windows 7 download” işlemini nasıl yapacağımızı, Windows 7 temel özelliklerini, Windows Vista’nın abisi ve Windows XP’nin babası olan “Windows 7 full indir” linklerini “MetaKafe” farkıyla sizlere ücretsiz ve karşılıksız sunacağız. Ayrıca Windows 7 tanıtım videosu ile hiç kullanmamış arkadaşlar için görsel ve kullaım açısından ne kadar güzel olduğunuda izleme imkanı bulacağız (Windows 7 tanıtım videosu makalenin sonunda olup ingilizcedir)..

Sitemizden indireceğiniz 5 Part’tan oluşan Windows 7 sürümleri (32 bit ve 64 bit download) tamemen Türkçe olup sizlere ayrıca en gelişmiş Windows 7 crack programıyla birlikte sunuyoruz.. Elinde “Windows 7” DVD veya Fash bellekte yazılımı olanlar ve sadece Crack Programı indirmek isteyenler için Crack Yazılımını ayrıca download linki halinde verdik (maksat sizlere kolaylık olsun)..

Şimdi öncelikle Windows 7‘nin temel özelliklerine, neden alınması gerektiğine yani Xp ve Vista ile arasında ki farklara ve önemli sistem gereksinimlerine göz atalım..

Neden Windows 7 edinmeli?

* Günlük görevleri basitleştirmek için: Windows 7 de Aradığınızı daha hızlı bulun. Pencerelerinizi anında yerinde açın.

* Dilediğiniz şekilde çalışmak için: Daha verimli bir sistem. Aygıtlarınızın kolay yönetimi.

* Yeni şeyler yapmak için: Müzik parçalarınızı ve videolarınızı paylaşın ve akışlı olarak yayınlayın. Kendi fotoğraf ve filmlerinizle yaratıcı olun.

Windows 7’yi satın almak için 10 neden

Windows’un kullanımının daha kolay olmasını, daha iyi yanıt vermesini ve yeni olasılıklar sunmasını istediniz. Sizi dinledik ve çok sayıda geliştirme yaptık. En önemli 10 tanesi aşağıdadır:

1 – Daha iyi bir masaüstü. Windows 7 bilgisayarınızda dolaşmayı hiç olmadığı kadar hızlı hale getiriyor. Görev çubuğunun daha büyük düğmeleri ve tam boyutlu önizlemeleri var; ayrıca programları tek bir tıklatmayla erişilecek şekilde sabitleyebilirsiniz. Atlama Listeleri dosyalara, klasörlere ve web sitelerine kısayollar sağlıyor. Ve Snap, Peek ve Shake tüm bu açık pencerelerle uğraşmanın kolay (ve eğlenceli) yeni yollarını sunuyor.

2 – Daha akıllı arama. Başlat menüsü arama kutusuna yazarak belgeler, resimler, müzik, e-posta ve programlar gibi kategorilere göre gruplandırılmış sonuçları anında göreceksiniz. Bir klasörde veya kitaplıkta arama yapın, aramanıza tarih ve dosya türü gibi filtrelerle ince ayar yapın ve sonuçlarınızın içeriğine hızlı bir şekilde göz atmak için önizleme bölmesini kullanın.

windows 7 indir full, windows 7 full indir, windows 7 64 bit download indir, windows 7 download türkçe, windows 7 türkçe download, windows 7 indir türkçe indir, türkçe windows 7 indir, windows 7 indir türkçe, windows 7 türkçe indir, windows 7 office 2007 download, windows 7 full download, windows 7 indir download, windows 7 download indir, windows 7 full 64 bit, windows 7 64 bit full, windows 7 64 bit indir, 64 bit windows 7 indir, windows 7 indir 64 bit, windows 7 full 32 bit, windows 7 32 bit full, windows 7 indir, windows 7 full, windows 7 download 3 – Ev Grubu ile kolay paylaşım. Ev ağınızda dosyaları ve yazıcıları paylaşmak kolay olmalıdır. Ev Grubu ile sonunda gerçekten kolay. Windows 7 çalıştıran iki veya daha fazla kişisel bilgisayarı bağlayın; en az sorunla evinizdeki diğer insanlarla müzik, resim, video ve belgeleri paylaşmaya başlayabilirsiniz.

4 – Hız için tasarlanmış. Windows 7‘nin sahip olduğu önemli performans iyileştirmeleri daha az bellek kullanır ve arka plan hizmetlerini yalnızca ihtiyacınız olduğunda çalıştırır. Programlarınızı daha hızlı çalıştırmak ve daha hızlı uyku moduna geçmek, bu moddan çıkmak ve kablosuz ağlara yeniden bağlanmak için tasarlanmıştır. Ve 64 bitdesteği ile, güçlü 64 bit kişisel bilgisayarların en yeni özelliklerinden tümüyle yararlanabilirsiniz.

5 – Daha iyi kablosuz ağ. Dizüstü bilgisayarınızda kablosuz ağlara bağlanmak daha önce biraz zahmetliydi, ancak şimdi yalnızca birkaç tıklatma ile gerçekleştiriliyor. Görev çubuğundaki kullanılabilir ağların listesinden seçtiğiniz birini tıklatın ve bağlanın. Bir ağa bağlandıktan sonra, Windows 7 bunu hatırlayacaktır, böylece daha sonra otomatik olarak yeniden bağlanabilirsiniz.

6 – Windows Dokunma. Dokunmatik ekranlı bir bilgisayarda web’e göz atmak, fotoğraflar arasında geçiş yapmak ve dosyaları ve klasörleri açmak için parmaklarınızı kullanın — Windows ilk defa gerçek çoklu dokunma dokunma teknolojisine sahiptir. Windows 7 full indir Yakınlaştırma, döndürme ve hatta sağ tıklatma hareketleriyle, kişisel bilgisayarınızla çalışmanın tamamen yeni bir yoludur.

7 – Aygıtlarla iyi çalışır. Device Stage (Windows 7‘de yeni bir özellik), taşınabilir müzik çalarlar, akıllı telefonlar ve yazıcılar için bir giriş sayfası gibi çalışır. Taşınabilir bir aygıtı kişisel bilgisayarınıza taktığınızda, pil ömrü, kaç fotoğrafın karşıdan yüklenmeye hazır olduğu, yazdırma seçenekleri gibi bilgilerin ve sık kullanılan görevlerin olduğu bir menü görürsünüz.

8 – Medya akışı. Yeni Windows Media Player 12 özellikleri ile evin içinde veya şehrin her yerinde medya kitaplığınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Burada Yürüt Özelliği ile müzik, video ve fotoğraflarınızın kişisel bilgisayarınızdan müzik çalara veya TV’ye akışını sağlayabilirsiniz (ek donanıma ihtiyacınız olabilir). Ve Uzak Medya Akışı ile, [Windows 7] çalıştıran birbilgisayardan kilometrelerce uzaktaki başka bir bilgisayara Internet üzerinden medya akışı gönderebilirsiniz.

9 – Internet Explorer 9 ve Windows LiveWindows 7 Internet Explorer 9‘un tüm gücünü açığa çıkarıyor; büyüleyici donanım hızlandırmalı grafiklerden sık kullandığınız web sitelerini doğrudan görev çubuğunuzdan başlatmaya kadar. Windows 7 full indir Ayrıca, Windows Live’ın sağladığı birçok olanağa ücretsiz sahip olursunuz: fotoğraf albümleri ve filmler oluşturma, HD sohbet ve öğelerinizi istediğiniz zaman istediğiniz yerde paylaşma.

10 – Uyarı içermeyen bildirimler. İşlem Merkezi ile (Windows 7‘deki yeni bir özellik), bakım ve güvenlik iletileri sizin denetiminizdedir. Bunlar gibi özelliklerle ilgili bildirimleri açabilir veya kapatabilirsiniz: Windows Defenderveya Kullanıcı Hesabı Denetimi. Windows’un dikkatinizi çekmesi gerektiğinde, görev çubuğunun en sağında bir bildirim görürsünüz. Bunu tıklatın ve sorunlar için önerilen düzeltmeleri öğrenin.

Not : Yukarıda belirtilen tüm özellikler Windows 7 işletim sisteminin tüm sürümlerinde kullanılamayabilir. Ayrıntılar için özellik sayfalarına bakın.

Windows 7 sistem gereksinimleri

Kişisel bilgisayarınızda {Windows 7} çalıştırmak istemeniz durumunda gerekenler aşağıda belirtilmiştir:

* 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı 32 bit (x86) ya da 64 bit (x64) işlemci

* 1 gigabayt (GB) RAM (32 bit) veya 2 GB RAM (64 bit)

* 16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit) kullanılabilir sabit disk alanı

* WDDM 1.0 veya üzeri sürücüye sahip DirectX 9 grafik aygıtı

Belirli özellikleri kullanmaya yönelik ek gereksinimler:

* Internet erişimi (ücretli olabilir)

* Çözünürlüğe bağlı olarak, video kayıttan yürütme işlemi ek bellek ve gelişmiş grafik donanımı gerektirebilir,Windows 7 full indir makalesi amacı sizlere bu imkanları sunmaktır..

* Bazı oyunlar ve programlar en iyi performans için Windows 7 DirectX 10 veya daha yükseğiile uyumlu bir grafik kartı gerektirebilir

* Bazı Windows Media Center işlevleri için, bir TV tarayıcısı ve ek donanım gerekebilir

* Windows Dokunma ve Tablet PC’ler belirli donanımlar gerektirir

* Ev Grubu bir ağ ve Windows 7 çalıştıran kişisel bilgisayarlar gerektirir

* DVD/CD yazma, Windows 7 için uyumlu bir optik sürücü gerektirir

* BitLocker Güvenilen Platform Modülü (TPM) 1.2 gerektirir

* Bitlocker To Go, USB flash sürücü gerektirir

* Windows XP Modu ek 1 GB RAM ve ek 15 GB kullanılabilir sabit disk alanı gerektirir.

* Müzik ve ses, ses çıkışı gerektirir

Ürün işlevselliği ve grafikler, sistem yapılandırmanıza göre değişebilir. Bazı özellikler gelişmiş veya ek donanım gerektirebilir.

Çok çekirdekli işlemcileri olan bilgisayarlar:

Windows 7 bugünün çok çekirdekli işlemcileriyle çalışmak üzere tasarlandı. Tüm 32 bit Windows 7 sürümleri 32 işlemci çekirdeğini, 64 bit sürümler ise 256 işlemci çekirdeğini destekler.

Çok çekirdekli işlemcileri (CPU) olan bilgisayarlar:

Ticari sunucular, iş istasyonları ve diğer birinci sınıf bilgisayarlar birden çok fiziksel işlemciye sahip olabilir.Windows 7 ProfessionalEnterprise ve Ultimate sürümleri iki fiziksel işlemciye izin vererek bu bilgisayarlarda en yüksek performansı sağlar. Windows 7 StarterHome Basic ve Home Premium yalnızca bir fiziksel işlemci kabul edebilir.

Windows 7 kurulumu için linki takip ediniz..

=>> devamı için Windows 7 indir makalesini inceleyiniz..

Şubat 26, 2012 tarihinde Download, Yazılım içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Yorum bırakın